середа, 15 лютого 2012 09:33

Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки

Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки

Вбита горем родина популярної виконавиці Вітні Х'юстон заявила, що категорично проти присутності на похороні артистки її колишнього чоловіка Боббі Брауна.

Нагадаємо, в останню путь Вітні Х'юстон проводжатимуть в п'ятницю (в суботу за київським часом), 17 лютого. Поховають артистку на її батьківщині, в місті Ньюарк. Музикант Боббі Браун, який був у шлюбі з шестиразовою володаркою музичної премії "Греммі" з 1992-го по 2007 роки, обурений, що рідні дружини не прислали йому запрошення на похорон і ізолювали його від доньки - 18-річної Боббі Крістіни.

Коли колишній чоловік артистки дізнався про її смерть, то негайно скасував свій концерт в Нешвіллі і вилетів в Лос-Анджелес. Боббі Браун турбувався за стан своєї дочки, яка на тлі сильного стресу два рази опинялася в лікарні. Зараз Боббі Крістіну виписали і вона знаходиться під опікою родичів і знайомих. Проте вона так і не бачилася з батьком. Боббі Браун заявляє, що їм заважає зустрітися мати покійної Вітні Сіссі, яка, за словами Брауна, завжди його ненавиділа. Однак артист налаштований миролюбно і сподівається, що сім'я Х'юстон "забуде минуле і дозволить йому разом з ними" проводити її в останню путь.

Між тим у матері покійної артистки є всі підстави недолюблювати колишнього зятя. Вітні Х'юстон була дуже нещаслива в особистому житті: вона з Боббі Брауном часто лаялася, билася, а візити поліції були невід'ємною частиною їхнього подружжя. Все це, як вважається, могло підштовхнути володарку унікального голосу до вживання кокаїну, марихуани, алкоголю і сильнодіючих препаратів. І нехай в 2010 році Вітні повідомила, що позбулася всіх своїх шкідливих уподобань, багато хто відзначив, що її голос став звучати гірше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

Поки невідомо, чи залишила Х'юстон заповіт. Якщо ні, то гонорари від продажу пісень у виконанні Вітні будуть відраховуватися її дочці Боббі Крістіні. Губернатор американського штату Нью-Джерсі Кріс Крісті розпорядився приспустити в день похорону артистки прапори на всіх державних установах штату в пам'ять про Вітні Х'юстон. До речі, повідомлення про громадянську панахиду виявилося невірним. Сім'я покійної не захотіла виставляти тіло артистки на загальний огляд. Х'юстон відспівають в баптистській церкві, розрахованій на 300 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі