четвер, 23 травня 2013 12:35

Вітас готовий все життя просити вибачення у збитої ним велосипедистки

Вітас готовий все життя просити вибачення у збитої ним велосипедистки
Вітас Фото: РИА Новости

Співак Вітас заявив, що готовий до кінця життя вибачатися перед постраждалою в ДТП за його участю і поліцейськими.

"Мені дуже дико чути слова кримінального обвинувачення на свою адресу. Я неодноразово говорив, що винен у тому, що через свою необережність і неуважність зіткнувся з колесом велосипедистки. Я цей факт визнаю, і, повірте мені, не втомлюся протягом, напевно , усього свого життя вибачатися перед цією людиною і перед усіма, хто постраждав у цій надзвичайній ситуації, і звичайно ж, перед співробітниками правоохоронних органів, які теж постраждали у цей день", - сказав Вітас, який прибув у середу на бесіду зі слідчим у міжрайонний слідчий відділ Останкінського району ГСУ СК РФ по Москві.

Він подякував шанувальникам за підтримку.

На допит співак прибув у супроводі продюсера Сергія Пудовкіна, адвоката Сергія Жоріна і чотирьох охоронців.

Пудовкін звернувся до ЗМІ з проханням не робити з Вітаса злочинця. "Те, що зараз відбувається, виходить за рамки дозволеного. Ми всі люди, ми всі попросили вибачення. Будь ласка, не треба робити з цієї ситуації дику, ненормальну атмосферу. Це не злочинець, перестаньте людини третирувати, зупиніться, будь ласка. У першу чергу це людина", - сказав Пудовкін.

21 травня стало відомо, що проти Вітаса порушено кримінальну справу про загрозу вбивством постраждалої в ДТП за його участю.

ВІДЕО: Дружина Вітаса відбивалася від міліції матом у присутності дочки - відео

Грачов збив 10 травня жінку на центральній площі біля входу на ВВЦ і відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. За даними поліції, він, керуючи автомобілем Infiniti, скоїв наїзд на 29-річну велосипедистку, після чого зіткнувся з припаркованими машинами Hyundai і Mercedes.

Очевидці повідомили поліції, що після ДТП чоловік вийшов з машини з пістолетом у руках. Пізніше поліція встановила, що це був муляж пістолета Макарова. Потім, за даними МВС, правопорушник сів у свій позашляховик, звідки відмовлявся виходити протягом деякого часу.

Зараз ви читаєте новину «Вітас готовий все життя просити вибачення у збитої ним велосипедистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі