четвер, 26 лютого 2009 12:52

Віталій Козловський обрізав своє волосся (ФОТО)
9

Популярний співак Віталій Козловський вирішив змінити імідж. Він підстриг волосся. На такий експеримент його надихнула закордонна поїздка до Македонії. "Коли влітку я був в Лондоні, то познайомився зы стилістами Паула Мітчелла, і ми домовилися, що коли вони будуть в Україні, то попрацюють над зміною мого іміджу, - розповідає Козловський. - І ось вони приїхали до Києва проводити майстер класи, ми зустрілися, підібрали мені нову зачіску. Мінятися зовсім не боюся. Адже скільки разів мені хотілося змінитися за п"ять років... І ось, сталося ". Щодо довговолосої зачіски Віталія, то він зізнався, що досить рідко відвідував перукарню, лише коли була необхідність підстригти волосся. Взагалі ж слідкував за ним сам, манікюр робив лише раз - перед зйомками першого кліпу "Холодна ніч". Були у Козловського і курйозні випадки із зачісками. "Після кліпу "Холодна ніч" мене "обчикрижили", - згадує співак. - Підстригли досить невдало. Волосся стирчало, і доводилося його довго укладати. Але до зйомок наступного кліпу воно відросло ".

Цього разу відповідальну місію зі зміни іміджу Козловського довірили стилістові Євгенію Калкатову. Протягом години іменитий перукар (підстригав Андре Тана, Світлану Вольнову) творив дива на голові Віталія. А співак в цей час наспівував якісь мелодії, жартував, що схожий на японського самурая. Як результат співпраці - 15 см обрізаного волосся і коротка стрижка.

"Ну що... мені подобається. Відчуваю себе вільніше, - зізнався Віталій після перевтілення. - Тепер можна і на ще коротшу стрижку замахуватися".

У новому іміджі Віталій з"явиться на людях вже цієї суботи під час нагородження "найкрасивіших людей України" за версією журналу Viva. Співак зізнався, що підготував екстравагантний дует зі співачкою, але з якою - поки що секрет.

До речі, імпровізувати співак любить не тільки в своєму іміджі, нещодавно він влаштовував шоу під час конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" - 2009, коли зі сцени забрав одну з конкурсанток Марину Хорольську і вивів її в залу.

"Це не було заплановано, - говорить Козловський. - Я просто хотів подарувати квіти Марині, а потім зрозумів, що хочу забрати її зі сцени. Так і зробив, вона була в шоці, але подякувала за такий вчинок. Тоді в залі ніби всі завмерли і дивилися тільки на нас, насправді, то була якась заминка у організаторів. Але як по мені, це була крапля свіжого повітря в конкурсі, який цього року був не дуже веселим ".

За матеріалами ТСН, Блик

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський обрізав своє волосся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі