пʼятниця, 22 вересня 2017 15:11

Вірастюк та Беленюк влаштували сюрприз паралімпійській чемпіонці
6

Паралімпійська чемпіонка вразила Узєлкова та Беланюка
Фото: Прес-служба
Паралімпійська чемпіонка вразила Узєлкова та Беланюка
Паралімпійська чемпіонка вразила Узєлкова та Беланюка
Паралімпійська чемпіонка вразила Узєлкова та Беланюка
Паралімпійська чемпіонка вразила Узєлкова та Беланюка

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ глядачі побачать продовження шоу "Сюрприз, сюрприз!" Маша Єфросиніна разом зі своїми зірковими друзями виконує заповітні бажання гідних українців.

Зоя Овсій - перша спортсменка, паралімпійка в Україні, яка метає диск і клаб. Зоя виросла в дитбудинку, оскільки через вроджені патологій батьки від неї відмовилися. Зараз дівчина захоплює своєю стійкістю і волею до перемоги не тільки свою подругу, але і заслужених великих спортсменів України. Жан Беленюк, В'ячеслав Узєлков, Ігор Радівілов, Василь Вірастюк звернулися до Зої зі словами подяки.

"Ти заробила для нашої збірної бронзу і срібло на в Ріо. Бажаємо тобі досягти золота на наступних паралімпійських іграх. Ми вболіваємо за тебе і віримо, що ти все зможеш", - побажав Жан Беленюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Кондратюк і В'ячеслав Узєлков підтримали українську збірну Invictus Games

"Я професійний боксер в минулому. Почувши твою історію, я навіть не міг уявити, що така тендітна дівчина може досягти таких успіхів, яких не всі сильні і здорові спортсмени можуть досягти", - підтримав дівчину В'ячеслав Узєлков.

"Я сам знаю, що спорт - це дуже важко. Можу тільки уявити, наскільки складно тобі далися ті перемоги і Всі тренування. В тобі є чому повчитися всім спортсменам. Ніколи не зупиняйся, завжди йди до своєї перемоги. Олімпійської перемоги", - озвучив Василь Вірастюк. І вийшов до Зої в студію з українським прапором, підписаним усіма спортсменами, які є прикладом для Зоя, а вона, в свою чергу, для них.

Крім історії Зої глядачів здивує український військовий, який врятував африканську дитину, парашутист, який на висоті 500 метрів врятував дівчину, ризикуючи своїм життям, кондитер з Ужгорода, який проводить безкоштовні майстер-класи для дітей-сиріт.

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк та Беленюк влаштували сюрприз паралімпійській чемпіонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі