четвер, 07 лютого 2013 13:05

Віра Брежнєва займеться своїм особистим життям

Віра Брежнєва займеться своїм особистим життям
Співачка хоче приділяти більше часу собі Фото: showbiz.delfi.ua

Віра Брежнєва для себе вирішила, що цього року вона стільки працювати не буде. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я буду давати собі поблажки, вільні дні. І буду в цьому році собі особисто приділяти більше уваги, любові і часу. Бо в минулому році я цього не робила абсолютно. І через це дуже сильно втомилася і почувалась не дуже добре до речі. У цьому році буду час витрачати правильніше, тобто на себе", - зазначила Брежнєва.

Між тим, співачка зізналася, що своїм двом дочкам приділяє достатньо часу і уваги.

"У минулому році якраз у мене були робота і діти, робота і діти, і мене не було. Тож цього року я вирішила, що в мене ще один пунктик - я", - підкреслила Брежнєва, зазначивши, що в тому числі буде приділяти увагу особистому житті.

Між тим нещодавно співачка відпочила в Таїланді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва зізналася, що вона офіційно незаміжня

"Я провела прекрасний тиждень в Таїланді. Це звичайно не багато, але нам вистачило. Це був просто прекрасний відпочинок. Я набралася сил, творчої енергії. Насправді повернулася на підйомі", - поділилася Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва займеться своїм особистим життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі