пʼятниця, 30 червня 2023 17:03

Винник вперше розсекретив, хто забрав у нього доступ до соцмереж

Винник вперше розсекретив, хто забрав у нього доступ до соцмереж
За словами Винника, усі паролі до соцмереж змінив експродюсер співака Олександр Горбенко. Фото: КРП

Співак Олег Винник вперше розсекретив, хто у нього забрав доступ до усіх його соцмереж.

За його словами, усі паролі до них змінив експродюсер співака Олександр Горбенко, який оголосив про завершення співпраці з артистом у квітні цього року. Про це розповів на YouTube-каналі "КРП".

"Він позакривав всі доступи до всього. Паролі на Facebook, на Instagram були і в нього, і в мене. Він поміняв абсолютно всі паролі, позакривав все і потихеньку почав видаляти. Спочатку видалив у Facebook мою позицію непохитну, залізобетонну. Ту, яку я на початку війни висловив до Росії і Білорусі. Вона залишається й до сьогодні", – сказав Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зашквар року" – чутки про хворобу Винника та реакція зірок шоу-бізу

Він додав, що Горбенко почав і його сторінку в YouTube підчищати, але видалив не все. Артист припустив, що все це через те, що YouTube досі приносить гроші, яких він ніколи не бачив.

Винник переконаний, що його суперечку із продюсером будуть вирішувaти предстaвники зaкону.

"На це є люди, інстанції, які називаються закон. Україна, Німеччина. Є юридичні особи, які цим займаються і вони все доведуть, якщо Олег неправий – Олег скаже: "Aймсоренко перед всіма людьми", – підсумував.

Винник прокоментував своє мовчання про війну. За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Співак додав, що всі гроші, які він заробив в Україні – віддав армії

Зараз ви читаєте новину «Винник вперше розсекретив, хто забрав у нього доступ до соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі