понеділок, 09 квітня 2012 13:56

Вікторія Бекхем пішла на стильний експеримент для модного журналу
5

Фото: Фото: Harper's Bazaar

В наступному місяці фото Вікторії Бекхем прикрасять обкладинки відразу декількох модних журналів, в тому числі британського Harper's Bazaar. Але найбільш незвичайні знімки красуватимуться в китайській версії журналу.

Ми вже звикли до суворої елегантності Вік. Але для китайської публіки пані Бекхем погодилася на стильний експеримент. Свого часу їй вдалося перетворитися з поп-зірки в успішного модного дизайнера. Але десь в глибині душі селебріті, мабуть, все ж сумує по іміджу заводної Пош.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Девід і Вікторія Бекхеми проявили ніжні почуття на футбольному полі

Для роботи над фотосесією Вікторія об'єдналася з фотографом Чен Ман. Китаєць відомий як гуру драматично-кінематографічних ефектів. Бекхем у всьому слухалася Мана і навіть не думала відмовлятися від яскравого макіяжу, підкреслено густих брів, екзотичних прикрас і відвертих вбрань.

Наприклад, на одному зі знімків зірка постає в чорному топі, що більше нагадує витончене бікіні. А деякі модні блогери вже відзначили, що в новому іміджі знаменитість виглядає немов персонаж однієї з відеоігор або японської манги.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем пішла на стильний експеримент для модного журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі