неділя, 26 вересня 2010 15:56

Віктор Павлік заліз у борги

Віктор Павлік заліз у борги
Київський співак Віктор Павлік заліз у борги.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua минулого тижня під час інтерв"ю.

"До кінця місяця в банк маю віднести черговий платіж за квартиру. 3 роки тому взяв житло у кредит на 18 років. Тепер щомісяця плачу 4 тисячі доларів. Зараз концертів менше стало, то це для мене величезна сума. Як отримаю якісь гроші, думаю на що їх витратити – віднести в банк чи купити чогось поїсти", - розповів Віктор Павлік.

Два тижні тому у співака поламалась машина.

"У моєму Ленд Ровері тріснув колінвал. Думаю, то заводський брак. Міг би написати заяву на завод, та їхнього ремонту доведеться довго чекати. Мені ж машина дуже потрібна, бо маю концерти у різних містах України. Не буду ж на поїзді їздити. На СТО сказали, що ремонт обійдеться мінімум у 50 тисяч гривень".

Коли грошей не вистачає, Павлік позичає їх у свох друзів.

"Маю віддати своєму товаришу ще 3 тисячі доларів. Позичив ще влітку, тепер ламаю голову, де їх знайти", - пожалівся співак.

Нагадаємо, з 1 вересня Віктор Павлік викладає курс вокалу у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв ім. Утьосова.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік заліз у борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі