пʼятниця, 12 лютого 2021 17:27

"Виходжу в ефір, як до себе додому". Радіоведуча згадала, як починалася її кар'єра

"Виходжу в ефір, як до себе додому". Радіоведуча згадала, як починалася її кар'єра
Жінка зазначила, що майже не пам'ятає перший радіоефір. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведуча Міла Єремєєва поділилася спогадами про дебют в ефірі. Вона розказала, що вперше її голос прозвучав на радіо, коли їй було 7-8 років.

"Тоді ще жила в Одесі. На ранковому шоу була рубрика, яку я озвучувала. Суть проста: як дитина мала заспівати пісню, а слухачі – вгадати, що я співаю. Мені настільки сподобалась ця справа, що захотілося працювати на радіо. Прийшла у років 13-14 проситися на роботу, а у відповідь почула: "Ні, ти ще замала, нічого не вмієш". Та мене це не зламало, адже згодом я спробувала пробитися на радіостанцію у Києві, і мені вдалося", - сказала теле- та радіоведуча за лаштунками шоу "Де логіка", яке покаже "Новий канал".

Жінка зазначила, що майже не пам'ятає перший радіоефір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 42-річна Василіса Фролова вперше стане мамою

"Це був якийсь суцільний адреналін. Так само в кадрі на телебаченні. Я звикла до такої емоції, бо зазвичай працюю у прямому ефірі на церемоніях чи великих заходах. Звісно, коли вперше мала проводити церемонію у Палаці Спорту на 10 тисяч людей, то був мандраж. Та зараз вже такого немає. Виходжу в ефір, як до себе додому", - додала Єрємєєва.

Хореограф Євгеній Кот поділився враженнями від відпочинку в Буковелі. Він розповів, як вперше став на сноуборд, та якої зимової традиції дотримується з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «"Виходжу в ефір, як до себе додому". Радіоведуча згадала, як починалася її кар'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі