четвер, 25 листопада 2010 11:41

Весілля принца Уїльяма обійдеться британській економіці в $ 8 млрд

Весілля принца Уїльяма обійдеться британській економіці в $ 8 млрд

У Букінгемському палаці вирішили, що весілля принця Уїльяма і Кейт Міддлтон відбудеться 29 квітня наступного року. За календарем цей день припадає на п'ятницю, яка за традицією, повинна бути оголошена вихідним днем, як загальнонаціональне свято.

Потім буде два стандартних вихідних, оскільки в перший понеділок травня британці відпочивають з незапам'ятних часів. До чотирьох вихідних на цей раз додасться свято Пасхи. У результаті в період з 22 квітня по 2 травня британці вийдуть на роботу лише тричі, що обійдеться британській скарбниці втратами приблизно в 5 мільярдів фунтів (8 млрд. доларів).

Відзначимо, що список гостей весілля поки що не затверджений остаточно. Крім того, принц ще не вибрав, хто стане його свідком. Раніше з'явилася інформація про те, що Уільям запросив на цю роль актора Роберта Паттінсона, проте ці відомості у результаті не підтвердилися.

Уільям і Кейт Міддлтон заручились в кінці жовтня в Кенії, проте про їхні заручини стало відомо лише в середині листопада. Рідні принца і його коханої вітали їхнє рішення і назвали його довгоочікуваним.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Весілля принца Уїльяма обійдеться британській економіці в $ 8 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі