понеділок, 11 червня 2018 13:38

Повернути пристрасть у стосунках: Памела Андерсон видала книжку

Повернути пристрасть у стосунках: Памела Андерсон видала книжку
50-річна Памела Андресон видала книжку про кохання. Фото:joinfo.ua

Американська акторка та модель Памела Андерсон, яка зустрічається з молодшим від неї на 18 років футболістом, видала книжку.

Свою нову роботу зірка назвала "Жага кохання: відродження інтимності та пристрасті у ваших стосунках". У ній відверто розповіла про своїх трьох колишніх чоловіків і теперішній роман із французьким футболістом 32-річним Аділом Рамі, йдеться у "Сніданку з 1+1".

"Я дуже щаслива зараз, я люблю Францію. Але ми обоє хочемо зберегти наш світ і свою конфіденційність. Мене завжди смішить мама, щойно вона чує, що я жаліюся на щось – каже: "Припини! Ти така щаслива, просто подивися на своє обличчя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній чоловік Памели Андерсон одружився в капцях та халаті

Окрім цього Памела багато розповіла і про своїх батьків, які у шлюбі вже більше 50 років.

"Це прозвучить кумедно, але я вірю в моногамію, тому кожен раз, коли закохуюсь - то беру шлюб. Якщо я дійсно кохаю когось - виходжу заміж".

Із теперішнім бойфрендом 50-річна Памела Андресон разом більше року. Із січня пара живе у Франції.

Усі попередні стосунки зірки закінчувалися розривом. Із першим чоловіком, рок-музикантом Томі Лі, Памела була одружена три роки. За цей час у них народилося двоє синів.

Пізніше рік тривав її наступний шлюб із теж рок-музикантом Кідом Роком. І останній законний чоловік Памели Андерсон – Рік Саломон. Із ним вона сумарно прожила два роки.

Зараз ви читаєте новину «Повернути пристрасть у стосунках: Памела Андерсон видала книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі