понеділок, 08 липня 2024 09:12

Ведуча Валентина Хамайко вийшла заміж за банкіра після 18 років стосунків: фото
6

Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата
Фото: instagram.com/valentinakhamaiko
Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата
Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата
Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата
Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата

Українська ведуча 42-річна Валентина Хамайко вийшла заміж за банкіра та військового Андрія Оністрата.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала весільні фото. Для церемонії жінка обрала стриманув'язану сукню на широких бретелях. Образ доповнила букетом, розпущеним волоссям і відсутністю макіяжу.

Коханий Валентини обрав класичний костюм сірого кольору й сорочку в смужку.

"18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже дізналися, що таке жити і в радості, і в горі, навчились сваритися і миритися, народили чотирьох дітей. Встигли обвінчатися, але не розписувалися. Вчора надолужили і це. Все вирішили спонтанно. Навіть не думали робити публічно. Думали, що можна легко зробити це в "Дії" онлайн. Але, на жаль, в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи, проплатити збори. Тому, звечора ми з чоловіком вирішили, що завтра в РАЦСі розпишемося, бо Андрій мав їхати у відрядження на невизначений термін", - написала Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук сказала, чи дійсно батько її дитини Олександр Пономарьов

Додала, що на святкування запросили найрідніших.

"Діти, але не всі. Бо Михайло складав іспити, а Соломія надала перевагу власним справам. І сестра з племінниками. Ми з розумінням до цього поставилися. Тому що діти розуміють, що для них життя не зміниться після нашого розпису. Соломія з іронією сказала щось таке: "Тато ще довше з цим рішенням тягнути не міг?" І ми самі на розпису багато сміялися, тому що це все було для нас незвично", - зазначила жінка.

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розповіла про своє весілля з британцем Рісом. Церемонія відбувалася в Україні. Весілля оплачував Ріс. На весіллі попросили гостей, щоб не витрачали гроші на квіти й задонатили. Спочатку хотіла віддати військовим, але є декілька притулків, де біда, сказала Сопонару.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Валентина Хамайко вийшла заміж за банкіра після 18 років стосунків: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі