середа, 16 червня 2010 16:09

Ван Дамм хоче квартиру у Києві і нову жінку

Ван Дамм хоче квартиру у Києві і нову жінку

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм купить у Києві квартиру.

Про це він розповів на вечірці "Мартіні Мей Фешн".

"Я був у Південній Африці. Мене там виводили на вулицю і показували натовпу, наче мавпочку. В Україні можу вільно заходити до магазинів. Коли вдягаю окуляри, мене взагалі не впізнають. Хочу у Києві купити квартиру. Може, навіть одружуся", - розповів актор.

У Києві він живе останні півроку. Планує знімати бойовик "Вежа".

"Зйомки розпочну з дня на день. Досі не обрав кіностудії, хоча акторів уже підібрав: розриваюсь між одною приватною студією і кіностудією Довженка". Помиляється той, хто думає, що я зніму фільм і ушиюся звідси. Хочу тут жити", - наголосив Ван Дамм.

На вечірку актор приїхав з охоронцем на чорному "Лексусі LХ 570". Його актору віддав нафтовий мільйонер Олександр Онищенко. Він привіз Ван Дамма в Україну і дав гроші на зйомки фільму.

Ван Дамм п"ять разів одружувався. Досі жив із чемпіонкою Америки з бодибілдингу Ґледіс Португез, 40 років. Має двох синів — Крістофера і Ніколаса, доньку Б"янку. Кажуть, у нього роман із 22-річною Оленою з Кривого Рогу. Вона на його прохання пофарбувалася на брюнетку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм хоче квартиру у Києві і нову жінку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі