пʼятниця, 21 серпня 2020 17:25

Вакарчук розкрив секрет свого сімейного щастя

Вакарчук розкрив секрет свого сімейного щастя
Вакарчук ходив у похід в Карпати. Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Музикант Святослав Вакарчук розповів, що під час карантину дуже зблизився з сім'єю.

"Довгі стосунки мають одну головну річ - повагу. Повагу людини, з якою ти поруч", - сказав Вакарчук в ефірі каналу "Україна".

Зі своєю дружиною Лялею вони разом майже 20 років. Виховують доньку.

"Мені здається, якщо ти чесний і те, що ти даєш людям, ти можеш це донести, в тебе є професійність, в тебе є досвід, в тебе є енергія, то люди відповідають взаємністю, а далі це вже обмін енергією і питання техніки, що називається. Справжній видатний концерт, коли артист з глядачем - це фактично як не фізична форма сексу", - зазначає музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Вакарчука з'явилась новий нардеп від "Голосу"

Вакарчук розповів, як нещодавно був у пішому поході в Карпатах. Щодня проходив по 15-20 км. Спорт допомагає йому тримати себе у формі.

"В першу чергу - це йога, а також - біг, баскетбол і бадмінтон. Коли ввели обмеження карантину, то заборонили займатись спортом в парку, але бігати не заборонили. Я взяв із собою маску і бігав кругами навколо парку, щоб не порушувати правила", - розповів артист.

Колишній народний депутат, вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заспівав для військових на передовій. Відео з'явилося у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук розкрив секрет свого сімейного щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі