пʼятниця, 19 листопада 2010 17:48

Вагітність не псує фігуру Міранди Керр (ФОТО)

Вагітність топ-моделі Міранди Керр не дуже помітно вплинула на її кар'єру. Зрозуміло, дівчина не змогла взяти участь в черговому фешн-показі Victoria's Secret, та зате вона із задоволенням позує для глянцевих журналів.

27-річна модель взяла участь у фотосесії для австралійського Vogue. Судячи зі знімків, Міранда відноситься до тієї категорії щасливців, на фігуру яких вагітність майже не впливає. Коли б не живіт, що округлився, складно повірити, що Керр взагалі чекає на малюка.

Деякі таблоїди припускають, що зараз Міранда активно знімається, оскільки після пологів планує завершити модельну кар'єру. Про подібні плани красуня раніше повідала в інтерв'ю журналу W.

"У мене була запаморочлива кар'єра, але це не моє життя. І у мене немає бажання повертатися назад. Моя мрія - гамак, город і будинок на сонячних батареях. Сподіваюся, вона коли-небудь збудеться", - сказала Керр.

Втім, дівчина вже зараз робить немало для втілення мрії. Нещодавно вона виставила на продаж свою "холостяцьку" квартиру в Нью-Йорку. Апартаменти знаходяться на десятому поверсі будівлі Jade Jagger і виставлені на продаж за $1,395 мільйона. У квартирі є широкі вікна, два балкони, величезний душ зі скляними дверима посередині вітальні. У самій будівлі для мешканців передбачений басейн і зал для фітнеса. В даний момент Міранда та її чоловік Орландо Блум проводять більше часу в будинку в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, Міранда і Орландо зіграли весілля в липні цього року. Щоправда, про святкування журналістам стало відомо від третіх осіб. Заради такого випадку Керр дозволили не приймати участь в одному з промо-заходів модного бренду David Jones. За інформацією таблоїдів, молодята провели медовий місяць десь в районі Карибів.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Вагітність не псує фігуру Міранди Керр (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі