неділя, 02 травня 2021 18:13

Вагітна Осадча позувала в купальнику. Горбунов показав фото

Телеведучий та актор Юрій Горбунов, який невдовзі вдруге стане батьком, показав, який вигляд має вагітна Катерина Осадча в купальнику.

Так, пара, яка святкує Великдень в Туреччині, наробила романтичних світлин під час відпочинку. Одним з фото ведучий поділився в Instagram. На знімку знаменитість ніжно обіймає та цілує майбутню матусю, яка позує в синьому суцільному купальнику з рожевими квітами. Осадча засвітила чималий животик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрпризи від Каменських, Потапа і Тіни Кароль: як Юрій Горбунов відгуляв ювілей

"Загадуйте бажання - вони обов'язково здійснюються! Всім гарних великодніх свят!!!" – підписав фото Горбунов.

Автор: instagram.com/gorbunovyuriy
  Зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катерина Осадча чекають на народження дитини
Зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катерина Осадча чекають на народження дитини

Українська телеведуча Катерина Осадча стане матір'ю втретє. Радісною новиною знаменитість поділилася під час нового випуску програми "Світське життя". Телезірка прилетіла на відпочинок до Туреччини до співачки Олі Полякової. І та одразу ж помітила зміни в зовнішності Осадчої. Юрій Горбунов і Катерина Осадча одружилися 3 лютого 2017 року. Цього ж року 18 лютого у пари народився син Іван. Також Катерина виховує сина Іллю, якого народила у шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Осадча позувала в купальнику. Горбунов показав фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі