середа, 08 лютого 2017 14:10

Вагітна Анна Сєдокова показала кругленький животик

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Анна Сєдокова зізналася в тому, що носить під серцем третю дитину.

На своїй сторінці в соціальній мережі Седокова опублікувала фото з великим животом, що свідчить про досить великі терміни вагітності. Вона вибачилася перед підписниками за те, що так довго зберігала свій стан в секреті, а також прорекламувала вихід нового відео, яке буде представлено в День закоханих 14 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Седокова відпочила на яхті в бікіні

"З кожною прожитою миттю в житті, ти починаєш все більше цінувати і оберігати головне - свою Родину Ви вже вибачте мене, що довго мовчала, але це таке # ЩАСТЯ, про яке навіть боїшся прошепотіти чужій людині. Скоро я стану мамою в 3 раз і я дякую Богові за це диво! 14 лютого в День усіх Закоханих я представлю свою відео роботу і пісню "- написала вона.

Про батька дитини відомо не багато. Про нього відомо лише, що він допомагає Анні в бізнесі, оплачує її творчі витрати і життя в Лос-Анджелесі. Познайомилася Анна з батьком своєї третьої дитини на врученні музичної премії в минулому році. З чуток це була пристрасть любов з першого погляду. У Сєдокової є також дві старші доньки Моніка і Аліна п'яти і дванадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Анна Сєдокова показала кругленький животик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі