понеділок, 22 березня 2010 16:07

В Україні з"явилась власна Сьюзен Бойл (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Фото: Наталія Вісич
 

26-річна Олена Ковтун із Полтави, сліпа з дитинства, потрапила до сотні найталановитіших людей України. Вона змагатиметься за мільйон гривень у шоу "Україна має талант".

Жінка виступала останньою на харківському відборі з піснею Ані Лорак "Я вернусь". Під кінець виступу зал аплодував стоячи. Член журі Ігор Кондратюк сказав, що це було одне з кращих виконань цієї пісні, яке він чув.

Олена закінчила Полтавське музичне училище за класом академічного вокалу, але не змогла продовжити музичну кар"єру через відсутність зв"язків і обмежені фізичні можливості. Зараз працює слюсарем на навчально-виробничому об"єднанні товариства сліпих - збирає розетки. Живе з чоловіком у гуртожитку і знає, що ніколи не зможе побачити цей світ. Тому і співає, щоб якось скрасити свої сірі будні.

"Я минулого року дивилася це шоу, але навіть думка не виникала, щоб узяти в ньому участь, - розповіла Олена. - А тоді моя однокласниця прислала мені відеоролик з виступом англійки Сьюзен Бойл і сказала: "Іди на шоу, в тебе все вийде". І я зважилася".

На записі конкурсного відбору в Харкові свого виступу чекала з 9-ої ранку. На сцену вийшла о сьомій вечора.

Відео зі співом Олени на YouTube за добу подивились більше 46 тисяч разів. У коментарях її називають українською Сьюзен Бойл - переможницею британської версії шоу, претендентом N1 на головний приз.

У квітні минулого року домогосподарка Сюзен вразила глядачів виконанням пісні з мюзиклу "Знедолені". За перші два тижні з моменту появи запису з її виступом на сайті YouTube його переглянули більше 80 мільйонів разів.

30 травня у фіналі конкурсу вона зайняла друге місце, поступившись гурту вуличних танцівників. Наступного дня жінка потрапила у лікарню після нервового зриву.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з"явилась власна Сьюзен Бойл (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі