середа, 22 квітня 2009 16:06

Безробітна Сьюзен Бойл стала знаменитою за три хвилини

Автор: фото: REUTERS/David Moir
  За  сімейну фотографію Сьюзен Бойл, жительки шотландського села Блекберн, пропонують 3 тисячі доларів
За сімейну фотографію Сьюзен Бойл, жительки шотландського села Блекберн, пропонують 3 тисячі доларів

47-річна Сьюзен Бойл із шотландського села Блекберн іще десять днів тому не мала роботи, жила на пенсію з інвалідності. Нині коло дверей її помешкання чергують журналісти з усіх кінців світу. За сімейну фотографію пропонують $3 тис. Найвідоміша американська телеведуча Опра Вінфрі запросила жінку на своє шоу.

Слава до Сьюзен прийшла після зйомок у телепрограмі "Британія шукає таланти" 11 квітня. Це аналог шоу "Україна має талант", яке на СТБ веде Оксана Марченко.

Бойл важить близько 90 кг, через родову травму виглядає малопривабливою. Коли вийшла на сцену й оголосила, що мріє стати оперною співачкою, у залі почали сміятися. Додала, що єдина любов у її житті — це кішка Пебблз, а єдина радість — співати в церковному хорі:

— Я почала співати в 12 років, виступала на шкільних святах, брала участь у конкурсах караоке. Тому вирішила випробувати свої сили і на цьому шоу.

Жінка заспівала арію "Я мріяла про мрію" з мюзиклу "Знедолені". Журі та глядачі аплодували їй стоячи.

За тиждень відеоролик виступу Бойл в Інтернеті передивилися 85,2 млн разів. Прем"єр-міністр Шотландії Алекс Селмонд привітав жінку з тріумфом. Щодня Сьюзен отримує поштою десятки листів із зізнаннями в коханні та стільки ж — із пропозиціями записати диск. В Інтернеті продають футболки з іменем Сьюзен або назвою її конкурсної пісні, створюють фан-клуби аматорки. Якийсь британський мільйонер запропонував жінці $1 млн за те, щоб вона провела з ним ніч. Сьюзен відмовилася:

— Я ніколи в житті навіть не цілувалася і не була на побаченні. Живу сама, батьки померли, братів і сестер немає.

Фанаткою Сьюзен стала також голлівудська актриса Демі Мур. На своїй сторінці в інтернет-мережі Twitter колишня дружина Брюса Вілліса написала, що плакала під час перегляду ролика.

— Я ніколи не бачила себе в Інтернеті, навіть не знаю, що це таке, — зізнається Сьюзен. — Але знаю, що він великий. Радію, що завдяки йому стала такою знаменитою.

Шоу "Британія шукає таланти" ще не закінчилося, але переможцем називають Сьюзен Бойл. Фахівці запевняють: якщо жінка запише і видасть альбом, у нього будуть мільйонні тиражі.

Зараз ви читаєте новину «Безробітна Сьюзен Бойл стала знаменитою за три хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі