четвер, 19 березня 2020 12:00

В карантинну п'ятницю влаштовують наймасштабнішу клубну вечірку

Автор: slukh.media
  Карантин: наймасштабнішу вечірку з топовими діджеями проведуть онлайн
Карантин: наймасштабнішу вечірку з топовими діджеями проведуть онлайн

В першу п'ятницю глобального карантину пройде грандіозна онлайн-вечірка.

Клубну гулянку проведе Радіо Аристократи. Діджейський пульт в цей вечір займуть DJ Nastia українська дівчина-діджей, яка найбільше гастролює та регулярно прикрашає лайн-апи топ-клубів. Також блогер мандрівник Антон Птушкін, який давно та успішно практикує діджей-сети по всьому світу та резиденти DJBuro, діджеї міжнародного класу Vlad Fisun, Sivash, Masha Efy.

Головна мета вечірки — закликати всіх залишатися вдома, але при цьому не відмовляти собі у справжньому святі. Дивимось стрім разом з Ballantine's True Music.

Автор: aristocrats.fm
  Карантин: наймасштабнішу вечірку з топовими діджеями проведуть онлайн
Карантин: наймасштабнішу вечірку з топовими діджеями проведуть онлайн

Щоб вечірка відбулася вдома як насправді, організатори радять взяти участь в організації події. Підготувати до трансляції домашній комплект аудіо та відео, одягнути все найкраще, приготувати простий коктейль, замовити улюбленої їжі. Зробити з домашнього світла сценічне та розвісити по кімнаті гірлянди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У піжамах, халатах та спортивках: чим українські селебріті займаються на карантині

"Під час карантину ми всі намагаємося частіше мити руки, користуватися антисептиками, зменшити контакти зі знайомими, і працювати з дому, виходячи на вулицю тільки за найнеобхіднішим. Питання серйозне, тому правил необхідно дотримуватись. Але коли робочі години відпрацьовані, фільми набридли, а домашня бібліотека затерта до дірок, ми починаємо сумувати за нашим звичними вечірками, - йдеться у повідомленні. - Формація DJBuro і Радіо Аристократи вирішили урізноманітнити вечір першої карантинної п'ятниці та влаштувати наймасштабнішу онлайн вечірку. Створити справжню атмосферу свята вам допоможуть прості домашні приготування і лайн-ап видатних клубних артистів України.

Вхід на вечірку вільний.

Адреса: https://aristocrats.fm/video/

Початок: 20 березня, 18:00.

Через карантин українські зірки перенесли свої концерти та тури країною на більш кращі часи. Співачка Злата Огнєвіч вирішила влаштувати вуличний концерт. Цим неабияк здивувала українців, які не очікували побачити артистку посеред білого дня у незвичному вбранні, яка збирає гроші в якості вуличного музиканта.

Відео виступів виклала в Instagram. Назвала цю акцію "антивірусною солодкою карою".

Зараз ви читаєте новину «В карантинну п'ятницю влаштовують наймасштабнішу клубну вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі