середа, 18 березня 2020 21:46

У піжамах, халатах та спортивках: чим українські селебріті займаються на карантині
6

Хоум-концерт провела співачка Джері Хейл
Фото: instagram.com/thejerryheil/
"Більше 48 тисяч переглядів тільки в Instagram, і ще більше на Фейсбуці. Стадіон online. Нічого, через рік зберемо справжній", - написала Юлія Саніна
Віталій Козловський демонструє, що попри карантин ніколи не буде нудьгувати. Завжди має, чим зайняти себе
"Більше 48 тисяч переглядів тільки в Instagram, і ще більше на Фейсбуці. Стадіон online. Нічого, через рік зберемо справжній", - написала Юлія Саніна
"Вийшли сфоткатись і додому", - підписала один з карантинних постів Нікітюк

Українські зірки не занепадають духом попри те, що карантин дуже вплинув на їхню професійну діяльність. Вони продовжують надихати людей своїм прикладом, дарувати позитивні емоції, мотивувати до хорошого.

Gazeta.ua зробила підбірку цікавих ініціатив, які запропонували наші селебріті не виходячи з дому.

17 березня о 20:00 співачка Юлія Саніна із гуртом "The hardkiss" влаштували онлайн концерт у Instagram.

"Я музикант. І в такий дивний, складний час я буду робити те, що вмію і люблю, то, що повинна - співати для вас. Запрошую своїх колег приєднатися до музичного флешмобу і порадувати людей, відвернути їх від важких думок. Передаю естафету неймовірним і талановитим дівчатам @tina_karol і @jamalajaaa", - написала співачка.

Глядачі були в захваті від такого подарунку Юлії і її музикантів. До трансляції в Instagram приєдналися 48 тисяч глядачів.

"Величезна подяка усім, хто вчора приєднався. Відчуття після ефіру такі теплі! Я залежна від виступів і ваших емоцій, спасибі, що подарували мені їх хоча б online. Більше 48 000 переглядів тільки в Instagram, і ще більше на Фейсбуці. Стадіон online. Нічого, через рік зберемо справжній", - написала Юлія Саніна.

Автор: instagram.com/the_hardkiss/
  "Більше 48 тисяч переглядів тільки в Instagram, і ще більше на Фейсбуці. Стадіон online. Нічого, через рік зберемо справжній", - написала Юлія Саніна
"Більше 48 тисяч переглядів тільки в Instagram, і ще більше на Фейсбуці. Стадіон online. Нічого, через рік зберемо справжній", - написала Юлія Саніна

Сьогодні хоум-концерт провела співачка Джері Хейл.
"Схожі люди таки мислять однаково! в цей же день це ж саме збираються робити декілька артистів", - написала Яна.

Автор: instagram.com/thejerryheil/
  Хоум-концерт провела співачка Джері Хейл
Хоум-концерт провела співачка Джері Хейл
Співачка Світлана Тарабарова влаштувала online-квартирник по четвергах і анонсує наступні. У прямому ефірі зірка спілкувалася з шанувальниками, відповідала на їхні запитання, співала. Допомагав їй у цьому маленький син Іван.

Співачка Настя Каменських вирішила "просувати в маси" через Instagram спортивний спосіб життя. Провела у прямому ефірі ранкове тренування. Періодично в кадрі з'являвся чоловік Насті співак Олексій Потапенко, додаючи жартівливі коментарі.

"Як же приємно, що мій прямий ефір з ранковим тренуванням подивилися так багато людей! І що багато хто потім подякували за вправи, за те, що розворушила вранці і вмотивувати тренуватися далі. А значить - ви не просто дивилися ефір, а робили вправи разом зі мною! Коли бачиш відгук - це завжди тааак приємно! І мене це теж мотивує робити для вас ще більше. І ось, натхненна вами, я вирішила запустити карантинний марафон #тренируюсьсNK Викладайте фото і відео ваших домашніх тренувань, а я буду репостити їх собі в сторіс. Давайте мотивувати один одного разом!", - писала співачка після ефіру.

Таку спортивну ініціативу співачка позначила хешегом #stayhome.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Как же приятно, что мой прямой эфир с утренней тренировкой посмотрели так много людей! И что многие потом поблагодарили за упражнения, за то, что расшевелила утром и смотивировала тренироваться дальше. А значит - вы не просто смотрели эфир, а делали упражнения вместе со мной! 🤗 ⠀ Когда видишь отклик - это всегда тааак приятно! И меня это тоже мотивирует делать для вас ещё больше. И вот, вдохновленная вами, я решила запустить карантинный марафон #тренируюсьсNK 🏃🏼‍♀️💪🏻 ⠀ Выкладывайте фото и видео ваших домашних тренировок, а я буду репостить их себе в сторис. ⠀ Давайте мотивировать друг друга вместе! ⠀ #stayhome #nk

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Телеведуча Катерина Осадча теж наважилася на Instagram-інтерактив. Запропонувала помінятися місцями - зробити інтерв'юерами своїх підписників.

"Карантин - час спілкуватися онлайн. Я ніколи не виходила в прямий ефір інста, просто бракувало часу, я рідко даю інтерв'ю, тому що весь час сама в якості інтерв'ю єра. Сьгодні відповідати буду я а ви питайте. Розумію, що не встигну відповісти на всі, але постараюсь. Найцікавіші запитання відмічу обов'язково. Пишіть питання в коментарях, а потім вмикайте о 20:00 прямий ефір", - написала Осадча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Останніми днями вдосталь часу, аби подумати, чому так трапилося з людством. Враження, ніби хтось вирішив, що нам потрібно зупинитися і почати цінувати речі, до яких ми настільки звикли, що припинили їх помічати. Подорожі, посиденьки з друзями, похід до перукаря, кава за столиком біля вікна, заняття в спортзалі, пікніки. ⠀ Хоча, якщо дивитися на проблему з іншого боку, якщо всі здорові, більшість цих справ можна робити вдома чи знаходити їм цікаву альтернативу. Та й з'являється величезний бонус — ми нарешті проведемо багато часу з родиною. Стільки, скільки не проводили дуже давно. ⠀ Що ми робитимемо вдома? Обов'язково розповідатиму. ⠀ Багато хто запитує, яке переглянути кіно. Ділюся стрічками, які сподобалися мені нещодавно. А також розповім про фільми, які я дивлюся, коли настрій так собі. ⠀ Почнемо з нещодавніх фільмів. ⠀ 🍿 "Два папи" — гарне кіно, засноване на реальних подіях. Цікаво дізнатися про Папу Римського та його попередника. Ентоні Гопкінс був номінований на Оскар цьогоріч. ⠀ 🍿 "Рокетмен". Люблю фільми-мюзикли. Переконана, ви чули про стрічку, та все ж нагадаю, що це автобіографічна робота про сера Елтона Джона. ⠀ 🍿 "Паразити" — цей фільм, напевно, вже всі переглянули. Але, якщо у вас і досі забракло для нього часу, обов'язково подивіться роботу-переможця минулорічного Каннського кінофестивалю та -лауреата цьогорічного Оскара. ⠀ 🍿 "Щогол" — вже не новинка, та й багато хто каже, що книжка сильніша, ніж фільм. Погоджуся, але раджу переглянути, як екранізували цю складну історію. ⠀ Моє окреме кохання — фільми на кулінарну тему. Можу переглядати їх безліч разів: 🍽 "Кухар на колесах" 🍽 "Шеф" 🍽 "Кухар для президента" 🍽 "Прянощі та пристрасті" 🍽 "Джулі та Джулія" ⠀ My gilty pleaser — романтичні комедії та драми, залежно від настрою. Коли повно негараздів, хочеться легкого кіна. Тут мої улюблені й драми, й комедії про кохання: ❤️ "Відпустка за обміном" ❤️ "Вічне сяйво чистого розуму" ❤️ "Книжковий клуб" ❤️ "Старий Новий рік" ❤️ "Один день" ❤️ "Реальне кохання" ❤️ "Правило виноробів" ❤️ "Світло в океані" ⠀ Поки це все, що спало на думку. Згадаю, напишу ще один пост. І ви пишіть в коментарях, що переглядатимете або любите переглядати. Буду вдячною за поради!

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Ще одна телеведуча Ольга Фреймут намагається підтримати і розрадити своїх прихильників словом.

"У нас немає імунітету не лише на вірус, але й на часи, які переживаємо. Життя - на паузі. Важливо залишатися спокійним, паніка заразна. Я обрала для себе "метод лебедя". Цей птах пливе собі спокійно плесами рік та озер, високо тримаючи голову на гордій шиї. Не кожен замислюється, як йому важко перебирати лапками під водою. Тривожні дні обов'язково минуть,але як ми поведемо себе у скрутний час, стане предметом гордості або жалю та розчарування в собі у майбутньому. Карантин - чудова нагода зріднитися, подумати про тих, хто поруч, протестити в собі людяність. Бажаю нам всім здоров'я", - написала жінка.

Телеведуча Леся Нікітюк сидить вдома із племінницею і знімає сторіси, як розважає малечу. Зірка придбала дитячі тату-наліпки і привчає дівча до того, що навіть в непрості часи можна бути красивою.

"А ще ми в контрстрайк граєм", - додала Леся.

Автор: instagram.com/lesia_nikituk/
  "Вийшли сфоткатись і додому", - підписала один з карантинних постів Нікітюк
"Вийшли сфоткатись і додому", - підписала один з карантинних постів Нікітюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з відомих людей заразився коронавірусом і як переносить захворювання

Привідкрив свій карантиновий розпорядок і співак Віталій Козловський. Він опублікував фото, на якому сидить у домашньому кріслі за келихом білого вина.

"Пишу нові пісні, складаю вірші, танцюю, читаю, займаюся спортом, дивлюся кіно... А як ваш проходить карантин?", - написав Козловський у своєму Іnstagram-блозі.

Автор: instagram.com/vkozlovskiy/
  Віталій Козловський демонструє, що попри карантин ніколи не буде нудьгувати. Завжди має, чим зайняти себе
Віталій Козловський демонструє, що попри карантин ніколи не буде нудьгувати. Завжди має, чим зайняти себе
Відомі люди планети починають об'єднуватися для подолання коронавірусу. Білл Гейтс, Раян Рейнолдс, Блейк Лайвлі, Донателла Версаче та Lady Gaga пожертвували чималі суми на допомогу постраждалим від пандемії
Зараз ви читаєте новину «У піжамах, халатах та спортивках: чим українські селебріті займаються на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі