середа, 31 березня 2021 14:23

Українській акторці подруга подарувала діамантові сережки

Українській акторці подруга подарувала діамантові сережки
Жінка зізналася, що чоловіки часто звертають на неї увагу і запрошують на побачення. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Акторка Ірина Сопонару поділилася історією невдалого флірту. Жінка зізналася, що чоловіки часто звертають на неї увагу і запрошують на побачення.

"Якось зі мною дуже "оригінально" фліртував хлопець. Він підійшов і почав говорити: "Ой, ви знаєте, мені здається, що я вас десь бачив". Я ж то почала загравати у відповідь, жартувати. Відповіла: "Напевно, уві сні?" А він мені на це: "Так, напевно, у кошмарі", - поділилася акторка за лаштунками Improv Live Show, що показує "Новий канал".

Вона розповіла і про найкраще побачення.

"Найкрутіше побачення у моєму житті пройшло в музеї темноти у Києві. Ти ніби проживаєш там щоденний досвід людей з вадами зору. Екскурсію, до речі, проводить незрячий гід. Триває все досить довго, але досвід нереально крутий", - сказала Сопонару.

Також акторка поділилася, які подарунки отримують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохана подарувала гумористу парні татуювання

"Чоловіки дарують мені абсолютно різні подарунки. Я ж прихильниця ювелірних виробів, прикрас. Але цікаво, що найкоштовніший презент отримала від своєї подруги. Це діамантові сережки. Тепер вона той чоловік, з яким я зустрічаюся", - додала вона.

Хореограф Влад Яма, акторка Тетяна Песик та її колега Ірина Сопонару розповіли, як викручувалися в ситуаціях, коли забували слова і рухи. Вони поділилися власною імпровізацією під час виступів.

Зараз ви читаєте новину «Українській акторці подруга подарувала діамантові сережки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі