четвер, 10 жовтня 2024 12:54

Українська співачка Луна виїхала з 38-річним чоловіком в Іспанію
3

Луна з чоловіком
Фото: instagram.com/kri_luna
Христина Герасимова з дітьми
Луна

Українська співака Христина Герасимова, вона ж Луна, з чоловіком - 38-річним Олександром Волощуком - виїхала до Іспанії.

Жінка дала інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, де зазначила, що планує випускати російськомовні пісні.

"Я вирішила випускати пісні російською мовою. Такі правила: в умовах війни неможливо просувати культуру та мову країни-агресорки. Прийнявши це, я вирішила працювати і виступати для аудиторії за кордоном, яка приймає мене та мою творчість. У результаті я зібрала життя у 30 коробок, поїхала з дитиною", - пояснила артистка.

Додала, що у її обранця проблем із виїздом не виникло.

"Вирішив виїхати, оскільки природні соціальні процеси в Україні парадоксально дедалі більше нагадують структурні настанови РФ", - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Юлії Саніної вперше за довгий час вийшов на зв'язок. Спойлер - він не в Україні

За словами Луни, руйнувати зв'язки з Україною, вона не планує.

"Виїхала я, перш за все, через втому від постійного стресу: тривоги, обстріли, відключення світла. Народження молодшої дитини зробило рішення про від'їзд очевидним. Як мати я хотіла забезпечити безпеку новонародженій дитині. Хоч для мене було важливо народити сина в Україні, я не могла ігнорувати постійну небезпеку. Я глибоко переконана, що певні важливі речі відбуваються лише на рідній землі, і тому я не зрікаюся України та не рву з нею зв'язок", - поділилась Герасимова.

Нагадаємо, Луна випустила російськомовний альбом, ще перебуваючи в Україні. Артистка назвала це "сміливістю". Платівка складається з 11-ти російськомовних пісень і лише двох україномовних.

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка Луна виїхала з 38-річним чоловіком в Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі