вівторок, 05 грудня 2023 11:23

Українська блогерка Алхім рекламує пропагандистський серіал

Українська блогерка Алхім рекламує пропагандистський серіал
Анна Алхім рекламує російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті". Фото: Скріншот

Скандальна українська блогерка Анна Алхім рекламує російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті".

У своєму TikTok вона опублікувала відео, на якому зізналась, що дивиться серіал. Більше того, вона із захопленням розповідає про емоції, які виникли в неї після перегляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пропаганда: в українських школах забили на сполох через серіал "Слово пацана"

Українці негативно реагують в коментарях.

"Це російський серіал. Алхім, що ще повинно статись в Україні, щоб ти і такі, як ти, перестали дивитись це лайно? Черговий раз дно пробиваєш...", "На жаль, багато хто дивиться цей серіал, навіть патріоти… тишком-нишком...", "Ви адекватна? Спонсоруєте російську армію переглядами цього серіалу, тисячі смертей – на вашій совісті!", "Чи дивились ви "20 днів у Маріуполі"? Подивіться!", - пишуть підписники блогерки.

@anna_alkhim Кто смотрит? #alkhim #алхим ♬ оригинальный звук - Anna Alkhim

Головні герої серіалу - 14-річні школярі, які потрапляють в одну з вуличних банд, де вони вчаться битися, грабувати людей, а також дізнаються закони місцевих авторитетів.

Проблема цього серіалу в тому, що він описує той час, коли хлопчаки замість школи вибирали вулицю. Звідти і пішов вислів "Мене виховала вулиця". Так говорили хлопці, які багато билися, влаштовували "стінки" та інше. Найнебезпечніше те, що цей серіал стає популярним і в Україні. Користувачі ТікТок активно постять відео під саундтреки серіалу і зі словами героїв.

Зараз ви читаєте новину «Українська блогерка Алхім рекламує пропагандистський серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі