вівторок, 02 жовтня 2018 22:30

Учасниці "Модель XL" влаштували дефіле на даху
12

У новому випуску другого сезону революційного проекту "Модель XL", у кожної дівчини з пари буде власне завдання: одна з пишних красунь має навчитися правилам дефіле під наглядом українського дизайнера Андре Тана, а інші дівчата вивчатимуть правила позування від Тетяни Мацкевич. Після цього конкурсантки мають обмінятися отриманими знаннями: одні навчити суперниць правильно ходити подіумом, а інші - красиво позувати під час фотосесій. Як результат, учасниця, яку суперниця вчила позуванню, має здолати власні страхи та зробити вдалі кадри під час фотосесії під водою, а інша після уроку з дефіле від конкурентки - пройтися незвичайним подіумом на висоті 9-ти поверхового будинку.

учасниці мають подолати власні страхи та навчитись працювати у команді із конкурентками.

Запеклим конкуренткам, які ще кілька тижнів тому навіть не віталися у "модельному будинку", доведеться працювати разом. Наталія Петрик та фотограф Ганна Грищенко (Тріша), незважаючи на нещодавні чвари, будуть змушені працювати у одній команді. Улюблениці Андре Тана Ганні з Києва доведеться підтримати емоційну доньку мера міста Добромиля Наталю під час фотосесії у басейні, яка кілька разів ледь не загинула у воді, тому досі боїться плавати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеси та шкільна форма з пір'ям: Андре Тан представив першу дитячу колекцію одягу

"Я тричі ледь не втопилася, коли відпочивала біля водойми, тому тепер в мене панічний страх води. Якби мені хтось сказав, що я буду добровільно занурюватися в басейн, де не відчуватиму дно, я б не повірила. Не впевнена, чи мені вдасться побороти власний страх. Єдине, що мене заспокоює - це те, що в басейні є водолази, які зможуть мені допомогти", - зізналася дівчина.

На Тижні моди минулого місяця відкрила "зоряний" показ Андре Тана українська співачка Оля Полякова, а завершила колекцію своїм виходом на подіум телеведуча - Леся Никитюк.

Зараз ви читаєте новину «Учасниці "Модель XL" влаштували дефіле на даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі