субота, 28 жовтня 2023 20:58

У зірки популярних серіалів виявили останню стадію раку
5

У Еріка Дженсена виявили останню стадію раку
Фото: instagram.com/ejensen123
У Еріка Дженсена виявили останню стадію раку
У Еріка Дженсена виявили останню стадію раку
У Еріка Дженсена виявили останню стадію раку
У Еріка Дженсена виявили останню стадію раку

У американського актора Еріка Дженсена, який став популярним після зйомок у серіалах "Ходячі мерці" і "Картковий будинок", виявили четверту стадію раку товстої кишки.

Хвороба дала метастази у печінку. Про це повідомила сім'я знаменитості у заяві на краудфандинговій платформі GoFundMe.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише ліки: вчені виявили новий спосіб запобігти розвитку раку

За словами лікарів, Дженсену належить пройти курс хіміотерапії і зробити декілька операцій. Дружина актора відкрила збір коштів з оголошеною сумою $300 тис.

"Рак дав метастази в печінку, але Ерік молодий та витривалий. Лікарі мають на меті зменшити кількість пухлин, а за дві операції вже повністю їх позбутися. Він неймовірно мужній і стійкий. Ерік - боєць. Ми віримо, що він впорається та продовжить творити, допомагаючи спільноті ще багато років" - йдеться у повідомленні.

У 2022 році Дженсен поборов аневризму головного мозку. За словами актора, після такої хвороби зазвичай помирає 50% хворих.

Підвищений апетит, надмірне почуття голоду можуть бути ознакою раку підшлункової залози. Почуття постійного голоду може виникати внаслідок онкології та є одним із нечисленних симптомів раку підшлункової залози. Цей вид раку зазвичай має безсимптомний перебіг і діагностується на пізніх стадіях.

Зараз ви читаєте новину «У зірки популярних серіалів виявили останню стадію раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі