вівторок, 13 листопада 2012 12:06

У Вікторії Боні опухла губа через укус невідомої комахи

Популярна телеведуча Вікторія Боня у своєму мікроблозі виклала досить неприємну фотографію. На ній позує сама Вікторія, яка демонструє крупним планом припухлу губу, яку нібито вкусила невідома комаха.

Вікторія Боня не втомлюється радувати своїх численних шанувальників новими фотографіями, які вона в достатку викладає в своєму мікроблозі. Таким чином телеведуча демонструє, що для неї не існує відстані між нею і фанатами. І де б вона не знаходилася, в Ніцці, Монако або Америці, Боня завжди поруч з друзями і шанувальниками. А так як з близькими людьми прийнято ділитися не тільки радощами, але і горем, Вікторія нещодавно показала знімок, на якому позує абсолютно без косметики, але ще і з запаленою губою.

"Кажуть, що у мене накачені губи, в підсумку Мене вкусили в губу і вона розбухла так, ніби там силікон. Це ЖЕСТЬ!" - поскаржилася Вікторія Боня. Співчутливі шанувальники не забарилися пожаліти свою улюбленицю, а дехто навіть поцікавився, хто ж такий вкусив її. Телеведуча відповіла: "Сама не знаю, що за бяка так наді мною поглумилися, поки я спала))".

ФОТОРЕПОРТАЖ: На фігурі Вікторії Боні не залишилося жодних слідів після вагітності

Однак не всі виявилися такими добросердими. Знайшлися й ті, хто висловив сумнів щодо натуральності укусу і заявив, що таким чином Боня лише намагається приховати невдале введення силікону в губу. А хтось і зовсім зауважив, що не можна такі фотографії публікувати. Відданий шанувальник застеріг Боню: "Вікторія, бережи ГУБИ! Це наше все!:)". Незабаром телеведуча заспокоїла фанатів: "Ну до вечора все розсмокталося))".

До слова, днями Вікторія опублікувала у своєму мікроблозі кілька фотографій, де демонструє свій новий колір волосся. На знімках видно, що тепер Боня є володаркою копиці русявого волосся. "Я стала брюнеткою!!! Мені подобається .. а вам?" - підписала перше фото в новому іміджі Вікторія. Проте численні шанувальники і друзі Боні відзначили, що для брюнетки вона дещо світлувата.

Тоді Вікторія виклала ще один знімок і уточнила: "Мені здалося, що я брюнетка пекуча)) Ну добре, шатенка. Завтра викладу фото, на денному світлі відразу стане ясно))". На наступний день Боня сфотографувалася на пляжі в променях сонця. Тут багато фанатів і відзначили, що Вікторія дійсно шатенка, причому відтінок вийшов дуже природним. "Не було мети змінити колір, але дуже хотілося, щоб він став більш натуральним", - пояснила Боня.

Зараз ви читаєте новину «У Вікторії Боні опухла губа через укус невідомої комахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі