понеділок, 13 грудня 2010 11:31

У Великій Британії показали передвесільні фото Уільяма і Міддлтон (ФОТО)

Прес-служба королівської сім'ї Великої Британії опублікувала офіційні передвесільні фотографії принца Уільяма та його нареченої Кейт Міддлтон.

На одному зі знімків принц ніжно обіймає кохану, немов захищаючи її від усього світу. Британська преса вважає, що це є ознакою того, що королівська сім'я частково відмовляється від формальності знімків, намагаючись виглядати в очах платників податків більш земними і людянішими.

Фотографії пари робив відомий фотограф Маріо Тестіно, який буде знімати і весільну церемонію. Свого часу Тестіно робив і найвідоміші знімки матері принца Уільяма - принцеси Діани. Свої передвесільні фотографії Кейт Міддлтон і принц Уільям відбирали особисто.

"Я дуже щасливий, що мене попросили зберегти цей історичний момент, якого так чекає весь світ. Немає більшої радості, ніж бачити їх разом", - зізнався Тестіно.

Фотосесія була зроблена ще 25 листопада - через кілька днів після оголошення про заручини. Представники королівської сім'ї одразу підкреслили, що ці знімки не можна використовувати з комерційною метою - наприклад, на сувенірах або листівках.

Нагадаємо, за рішенням пари, святкування відбудеться 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві.

Уільям і Кейт Міддлтон заручились в кінці жовтня в Кенії, проте про їхні заручини стало відомо лише в середині листопада. Рідні принца і його коханої вітали їхнє рішення і назвали його довгоочікуваним.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії показали передвесільні фото Уільяма і Міддлтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі