понеділок, 17 вересня 2012 11:21

У США знайшли двійника Алли Пугачової

Американська актриса Саллі Стратчерс, маловідома в Росії, може знайти популярність і там. Виявилося, вона вилита Алла Пугачова.

Інтернет буквально вирує і вивергає смішні картинки і колажі на тему подібності примадонни російської естради Алли Пугачової і маловідомою в Росії актриси Саллі Стратчерс. Причиною популярності стала фотографія Саллі, яка проілюструвала новину, в якій повідомлялося, що артистку зупинили за керування в нетверезому стані.

Це трапилося днями. Саллі Стратчерс відкараскалась штрафом 160 доларів, однак зам'яти справу не вдалося. У результаті 14 грудня їй доведеться з'явитися в суд, щоб відповісти перед законом. Кажуть, що актрисі загрожують штраф 500 доларів і 90 днів позбавлення прав. Про загрозу тюремного ув'язнення не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Алли Пугачової роблять секс-діву

Між тим 65-річна Саллі Стратчерс і 63-річна Алла Пугачова дійсно схожі, як сестри-близнюки. Це видно навіть неозброєним оком. Особливо цікаві примудрилися знайти фотографії Стратчерс зі сцени і прийшли до висновку, що артисток, крім зовнішності і приблизно одного віку, ріднить ще й любов до епатажного вбрання і поведінки. На багатьох знімках Саллі гримасує і грає. Багато шанувальників Пугачової відзначили, що Стратчерс, так само як і примадонна, має схильність до багатошарових струмливих тканин і обтягуючих костюмів.

Зараз ви читаєте новину «У США знайшли двійника Алли Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі