середа, 12 вересня 2012 13:58

Алла Пугачова сама "привела" Максима Галкіна до шлюбу

Алла Пугачова сама "привела" Максима Галкіна до шлюбу
Зірка роздумувала не тільки як закохана жінка, але і як талановитий продюсер Фото: muzikam-net.com

В одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю знаменита Примадонна російської естради відверто розповіла журналістам про своє щасливе сімейне життя з відомим гумористом Максимом Галкіним.

Алла Пугачова зізналася, як тільки вона відчула потяг до артиста, то відразу ж вирішила, що буде діяти самостійно, а не чекати милостей від природи.

У той час Максим Галкін був вже досить відомим артистом, Примадонна впевнено взяла справу у свої руки і рішуче, але непомітно для гумориста, підвела все до шлюбу.

Алла Пугачова ще з моменту їхнього знайомства обдумала і прийшла до висновку, що вони з Максимом Галкіним здатні створити міцну сімейну пару. Варто відзначити, що роздумувала зірка не тільки як закохана жінка, але і як талановитий продюсер.

Алла Борисівна стверджує, що вони з Максимом чудово розуміють один одного в сімейному житті і у творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова схудла через хворобу - ЗМІ

Нагадаємо, коли Алла Пугачова прийшла на "Крим мюзик фест 2012" помолоділа і схудла, в зоряних кулуарах почали говорити про те, що їй на користь пішов шлюб з Максимом Галкіним, який набагато молодше Примадонни. Але деякі джерела повідомляють, що у Алли Борисівни проблеми зі здоров'ям. Саме тому у неї зникли зайві кілограми, від яких вона раніше не могла позбутися. З чуток, Пугачова схудла на 20 кг.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова сама "привела" Максима Галкіна до шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі