вівторок, 16 квітня 2024 11:39

У Південній Кореї російське балетне шоу скасували за день до прем'єри

У Південній Кореї російське балетне шоу скасували за день до прем'єри
Виступ російського балету скасували у Південній Кореї. Фото: росЗМІ

Виступ російської прими-балерини в рамках проєкту "Моданс" та гала-концерт балету "Большого театру" у Сеульському артцентрі скасували за день до прем'єри.

Це сталося завдяки завдяки зусиллям української громади і міжнародних партнерів, повідомляє МЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз розійшовся з росіянкою - інсайдер

"Російській "культурній" пропаганді не має бути місця на міжнародних майданчиках, а російським балеринам - на сценах світових театрів. Працюємо й надалі, щоб ворог не міг використовувати світовий культурний простір для виправдання своїх злочинів", - наголосили в повідомленні.

Росію не допустили до участі в цьогорічному конкурсі краси "Міс світу". Це сталося після того, як українці Мілені Мельничук погрожували на "Міс Європа".

Голова оргкомітету конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щипцова повідомила, що з початку повномасштабного вторгнення вони звернулися з відеозверненням та письмовим проханням до організаторів не допускати країну-агресора до усіх конкурсів, з якими вони працюють.

Зараз ви читаєте новину «У Південній Кореї російське балетне шоу скасували за день до прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі