пʼятниця, 01 березня 2024 13:35

Після цькування українки на "Міс Європа" росіянку не допустили до участі на "Міс світу"
5

Софія Шамія
Фото: instagram.com/sfshamie
Софія Шамія
Софія Шамія
Софія Шамія
Софія Шамія

Росію не допустили до участі в цьогорічному конкурсі краси "Міс світу". Це сталося після того, як українці Мілені Мельничук погрожували на "Міс Європа".

Голова оргкомітету конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щипцова повідомила, що з початку повномасштабного вторгнення вони звернулися з відеозверненням та письмовим проханням до організаторів не допускати країну-агресора до усіх конкурсів, з якими вони працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали національний костюм, у якому українська представниця виступить на "Міс Світу 2024"

"Завдяки Місіс Джулії Морлі, наша Софія Шамія може відчувати себе спокійно на "Міс Світу", та нести усі надважливі меседжі. Вдячні, що "Міс Україна" цьогоріч може крокувати по сцені "Міс Світу", не озираючись у пересторогах за свою безпеку, та гордо і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені", - наголосила Щипцова.

18-річна Софія Шамія, яка торік стала переможницею "Міс Україна 2023", представлятиме Україну на фіналі головного міжнародного конкурсу "Міс світу", який відбудеться 16 грудня в Індії.

Софія навчається на економічному факультеті Києво-Могилянської академії. Вільно володіє англійською мовою. Сім років займалася танцями. З дитинства обожнює малювати, створює картини в стилі поп-сюрреалізм і організувала благодійний аукціон своїх робіт, а всі виручені кошти передала на допомогу ЗСУ. Батько дівчини з початку повномасштабного російського вторгнення захищає Україну на фронті.

Нагадаємо, представницю України на конкурсі "Міс Європа-2024" Мілену Мельничук зацькували росіяни і білоруси. Громадяни РФ дзвонили їй з погрозами називали її нацисткою і фашисткою. Також погрожували їй ударами ракет по її місту. Також дівчина опублікувала відео з автобуса, в якому учасниця з Білорусі кричить на неї, бажає смерті її братові, і називає Україну агресивною країною.

Зараз ви читаєте новину «Після цькування українки на "Міс Європа" росіянку не допустили до участі на "Міс світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі