пʼятниця, 26 серпня 2022 21:12

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нього не було віри в Україну" – Коля Сєрга розповів про батька, який не вірив у ЗСУ

"У нього не було віри в Україну" – Коля Сєрга розповів про батька, який не вірив у ЗСУ
Коля Сєрга пішов захищати Україну від російського агресора вже на третій день вторгнення. Фото: "Добробат"

Батько шоумена Колі Сєрги – військовий, однак коли почалася повномасштабна війна РФ проти України Едуард Миколайович просив зіркового сина не брати до рук зброю. Він не був затятим патріотом і допускав, що "русский мир" добереться й до Одеси.

Про це повідомив шоумен у спілкуванні з журналісткою Аліною Доротюк на YouTube. Коля Сєрга ж пішов захищати Україну від російського агресора вже на третій день вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Положинський розповів, як починається його ранок у ЗСУ й похизувався новим шевроном

В інтерв'ю зірка розповів про батька, який не вірив у ЗСУ, пише "24 канал".

"Батько, коли я пішов мобілізуватися 26 лютого, почав відмовляти. І з ним ми не спілкувалися місяць. Можливо, він переживав, що пощади не буде й таких у полон не беруть", – поділився артист.

Співак ошелешив зізнанням, що на четвертий місяць повномасштабної війни його батько-підполковник повернувся на службу – погодився на посаду, яка на ранг нижча від його звання, і зараз звільняє Херсонщину.

"У нього не було проросійських поглядів. Але й не було проукраїнських, він добре ставився до Росії. У нього не було віри в Україну, що Україна може щось самотужки. І знаєш, де зараз батько? Він воює під Херсоном уже два місяці, він командир бригади", – повідомив Сєрга.

Він додав, що зараз усі чоловіки з його сім'ї на війні.

"Кожен пішов на війну не з якихось ідеологічних поглядів. Раніше – окей, щось відбувається, хай відбувається, нас це не стосується. А коли очевидно стало, що це несправедливість, то все, зброю в руки. Це виховання в сім'ї таке, правильне розуміння добра і зла", – наголосив артист.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу – востаннє, зазначив він.

Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко теж належить до цих лідерів думок, наголосив він в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"У нього не було віри в Україну" – Коля Сєрга розповів про батька, який не вірив у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі