понеділок, 16 квітня 2007 10:37

У Мінесоті мати заколола своє немовля. На тілі знайшли 135 ран

Дівчині до останнього моменту вдавалося приховувати вагітність - страждаючи надмірною вагою, вона завжди носила одяг вільного крою. Ні мати, ні подруги нічого не підозрювали.

Одразу після затримання школярка стверджувала, що дитина народилася вже мертвою. Вона, нібито, народила його прямо на підлозі, розстеливши покривало біля пральної машини.

Пролежавши поряд з немовлям близько 20 хвилин, мати, за власними словами, винесла його на вулицю і викинула в сміттєвий контейнер.

Проте після того, як поліція знайшла поряд з трупом скривавлений ніж, школярці довелося змінити свідчення. Вона визнала, що, помітивши, як новонароджений поворушив пальцем, впала в паніку, схопила ніж і почала завдавати удару за ударом.

Експерти нарахували на тілі дитини 135 колото-різаних ран. Якщо провина жінки буде доведена, їй загрожує довічний вирок, передає Україна кримінальна.
Зараз ви читаєте новину «У Мінесоті мати заколола своє немовля. На тілі знайшли 135 ран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі