понеділок, 16 серпня 2010 17:30

У Криму в авто Моісеєва врізалась інша машина

У Криму в авто Моісеєва врізалась інша машина

Борис Моісеєв потрапив в ДТП дорогою з Сімферополя до Ялти, куди він прямував з сольним концертом під час гастрольного туру.

У автомобіль, в якому знаходився 56-річний співак, врізалася інша машина. Важких постраждалих немає, учасники інциденту відбулися лише легкими травмами і синцями.

Артист більше турбувався не за себе, а за свого нового домашнього вихованця, якого йому подарувала тітка з Сімферополя.

"Вчора моя тіточка з Сімферополя подарувала мені папугу, - розповів Моісеєв в Twitter. - А вночі їхали до Ялти і потрапили в ДТП. Тепер у папуги Борьки шок - сів в клітці й мовчить. Піду на ринок, куплю для нього пророщений овес".

Окрім Моісеєва і папуги Борьки так само постраждав директор артиста, який знаходився в тій же машині. Винен в аварії водій, котрий протаранив автомобіль Мойсеєвого.

Між тим, співак готується до весілля. У Красній Поляні під Сочі 15 вересня відбудеться одруження популярного російського виконавця Бориса Моісеєва і громадянки США Адель Тодд. За словами артиста, їхні романтичні стосунки тривають вже не перший рік, і весілля стане їхнім логічним розвитком.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «У Криму в авто Моісеєва врізалась інша машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі