неділя, 18 вересня 2011 15:20

У Коктебелі лідера гурту "Акваріум" переслідували шанувальники
6

Фото: Фото: Тетяна Іваночко

Вчора, 17 вересня, лідер гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков прогулявся набережною українського містечка Коктебель. Тут проходить щорічний фестиваль "Джаз-Коктебель".
Артист пройшов від музею Волошина, де давав прес-конференцію, до ресторану на березі моря, у якому обідали віп-персони заходу.

Гребенщиков створив справжній ажіотаж на набережній. З півсотні відпочивальників оточили артиста і йшли за ним до самого ресторану. Зо 15 хвилин він фотографувався з усіма охочими, роздавав автографи, спілкувався з прихильниками. На обід замовив варену картоплю.

Гребенщиков на фестивалі уперше. У Коктебелі не був 7 років.

"Роздумував над запрошенням зіграти на фестивалі, бо люблю грати у закритому приміщенні. У відкритих важче створити потрібний нам звук та атмосферу. Свято на відкритому повітрі - це не завжди те, що ми хочемо, але подумали і вирішили, що буде цікаво подивитись, як те, що зараз граємо, тут звучатиме", - зазначив артист.

У ресторані поруч з Гребенщиковим подвійне Еспресо пила литовська співачка Аліна Орлова. Після фестивалю вона виступить ще у двох містах України: Харкові та Києві.

"Ми могли б давати більше концертів, але навіщо? Це буде важко, а грошей всіх не заробиш. Вони для мене важливі, звичайно, але не настільки. Якби на мене раптом звалилась велика сума - як і всі відправилась подорожувати. Хочеться побувати скрізь", - сказала вона.

Орлова, Гребенщиков та пітерський гурт "Billy's Band" виступили на вечірньому концерті, де зібралось 7-8 тисяч людей. Квитки коштували від 75 до 226 гривень. Найбільше слухачів приїхало з Києва, були також з Білорусі, Росії та Молдови.

Зараз ви читаєте новину «У Коктебелі лідера гурту "Акваріум" переслідували шанувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі