середа, 19 серпня 2009 14:45

У Кіри Найтлі - нові спокусливі груди (ФОТО)

Фотографію Кіри Найтлі для рекламної кампанії Coco Chanel відретушували, повідомляє The Dailymail.


24-річна зірка Голлівуду знялася у рекламі парфумів Mademoiselle від Coco Chanel.

Раніше сама Кіра Найтлі скаржилася на худорляві форми - їй хочеться мати округле тіло. Зважаючи на те, після роботи фотошопу вона виглядає пишкою.

Coco Chanel знімає зірку Піратів Карибського моря для реклами нової лінії парфумів. Кіра Найтлі майже повністю оголилася. Її бюст прикрито тільки парою лямок, і він виглядає більш повним від звичайного свого вигляду.

Коли минулого разу магія фотошопу торкнулася бюсту Кіри Найтлі, зробивши її груди більш апетитними, актриса сама розповіла про це виданню. Як з"ясувалося, і цього разу знімки піддали комп"ютерній магії, щоб згладити природню тілобудову.

"Ми вирівняли шкіру міс Найтлі і округлили її груди. Лінії зморшок на обличчі відретушували, щоб на ньому не залишилося жодної риски", - каже Кріс Бікмор, експерт із ретуші. "В неї стали ідеальні білки очей і шкіра на шиї і руках, навіть там, де можуть бути якісь природні згини".


Бюст став виглядати більш задерикуватим і хвацько заокруглився. Майстер розкрив секрет, що це вдалося після додавання на фотознімок грудей тіні.

За матеріалом TheDailymail.

Зараз ви читаєте новину «У Кіри Найтлі - нові спокусливі груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі