середа, 27 лютого 2013 13:46

"У чоловіків артистів дуже багато є жіночих рис характеру" — екс-дівчина Дмитра Ступки

"У чоловіків артистів дуже багато є жіночих рис характеру" — екс-дівчина Дмитра Ступки
Лейла більше не хоче бачити поруч із собою чоловіка артиста Фото: teleblondinka.com

Колишня Дмитра Ступки Лейла Меметова лікується балетом після розриву. Дівчина, із якою онук легендарного актора прозустрічався 6 років, але так і не одружився, розповіла правду про їхній роман, повідомляє ТСН.

Молода акторка свої любовні переживання заліковує у театрі Франка. Дівчина каже, що намагається багато працювати і нарешті знайшла час для балету.

"У мене на ці стосунки йшла левова частка мого часу. Тепер я маю можливість більше часу приділяти собі", - розповіла Меметова в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Лейла зізнається, що розрив стосунків переживала тяжко. Хоча покинула Ступка сама. Із його батьком Остапом спілкується так само приязно як і колись. Хоча найтепліше згадує діда і свого наставника легенду Богдана Ступку.

"Він нас дуже любив. Я пам'ятаю моменти, коли були нічні репетиції. Він приносив нам поїсти, попити, якісь бутерброди. Взагалі він до нас ставився як до своїх дітей", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка

За словами дівчини, тепер вона близько не підпустить до серця чоловіка актора.

"У чоловіків артистів дуже багато є жіночих рис характеру, зайва самозакоханість, завищена самооцінка, надмірна вразливість. Все таки, мені здається, що чоловік повинен бути більше міцним плечем", - зазначила Лейла.

Зараз ви читаєте новину «"У чоловіків артистів дуже багато є жіночих рис характеру" — екс-дівчина Дмитра Ступки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі