четвер, 29 травня 2008 20:15

У Брітні Спірс новий бойфренд (ФОТО)

 
Днями в багатьох виданнях з"явилася інформація відносно змін в особистому житті поп-співачки.

Іншими словами Брітні Спірс (BritneySpears) зустрічається зі своїм агентом Джейсоном Тревіком (JasonTrawick), з яким вона недавно відпочивала на віллі Мела Гібсона. Першу свою появу в публічному місці пари здійснили минулого тижня, на вечірці з нагоди дня народження Крістіана Одіжье (ChristianAudigier).

Як розповіли друзі Брітні, Джейсон був поряд із Спірс, коли та загриміла в лікарню у зв"язку з проблемами з її здоров"ям. На їхню думку, ці відносини схвалив навіть батько Брітні, Джеймі Спірс (JamieSpears).

Одне з джерел розповіло виданню New! Magazine наступне: "Вони (Брітні і Джейсон) відмінно провели час на Коста-Ріці. У один з вечорів у них була романтична вечеря. Брітні довіряє йому, і вона дуже дорожить відносинами з Джейсоном. Це якраз той випадок, коли Брітні прагне проводити з ним більше часу. Джейсон дуже переживав за Брітні, коли та ледь не втратила все, що так нелегко далося їй. Саме Джейсон допоміг Брітні укріпити відносини з батьками. Проте це не єдина його заслуга. Тревік також порадив Брітні відновити співпрацю з Ларрі Рудольфом і погодитися на зйомки ТБ-серіалу How I MetYourMother", повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «У Брітні Спірс новий бойфренд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі