четвер, 27 серпня 2009 14:18

Турки зіпсували весільний подарунок Лорак та Мурата (ФОТО)

 

Український продюсер і співак Дмитро Клімашенко не встиг на весілля Ані Лорак і Мурата Налкакіоглу.

А причиною тому став зіпсований вигляд подарунку, на презентабельність якого продюсер витратив силу-силенну часу.

Вся річ у тому, що в якості подарунку Клімашенко обрав великогабаритну старовинну скульптуру:

- Пара, яка обіймає один одного, а дівчина тримає в руках корзину з яблуками, чуттєво зображує кохання Ані та Мурата. Статуя була запакована в Києві, але в турецькому готелі на неї наклеїли бирку як на звичайний багаж. Я ж вирішив позбавитися від наклейки, а в результаті тільки порвав упаковку і подарунок придбав непрезентабельний вигляд, - розповідає Дмитро.

Артистові нічого не залишалося, як звернутися за допомогою до продавців місцевої лавки. Ні для кого не секрет, які ціни заламують торговці на території готелю: за термінове замовлення турок запросив аж 200 євро. Клімашенко нічого не залишалося робити, як погодитися, тим більше час підганяв.

Але замість того, щоб красиво і уміло упакувати сувенір, турок тільки зіпсував картину. Не витримавши такого "знущання" з подарунку, Дмитро сам приступив до роботи, у результаті за свої ж власні гроші упакував статуетку.

На весілля "зоряний" гість все-таки потрапив, але початок церемонії вимушений був пропустити.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Турки зіпсували весільний подарунок Лорак та Мурата (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі