вівторок, 20 березня 2007 20:41

Троє росіян померли, змагаючись, хто найбільше вип"є горілки

Троє жителів Примор"я померли після участі в змаганні на випивання горілки. Учасники уклали парі, хто більше вип"є. На кон поставили трохи більше 2 тис. рублів. Після 15 випитих пляшок спиртного компанія алкоголіків впала замертво.

У Прикордонному районі Примор"я завершено слідство за фактом загибелі трьох жителів району. Патологоанатоми встановили, що в крові кожного із загиблих зміст етилового спирту перевищував допустиму норму в 3-4 рази.

Змагання з розпивання алкогольних напоїв вже не вперше закінчуються летальним результатом. Так, в травні 2006 року у Волгодонську змагання влаштував власник місцевої продуктової крамнички. У конкурсі брали участь шість чоловік. П"ятеро з них зійшли з дистанції достроково. Лідер протримався 40 хвилин, випивши за цей час півтора літри горілки. Задоволеного перемогою учасника відвезли на таксі додому, де він помер за 20 хвилин. Срібний і бронзові призери опинилися в комі. А директорові магазина було пред"явлено звинувачення у вбивстві, повідомляє Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Троє росіян померли, змагаючись, хто найбільше вип"є горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі