вівторок, 06 серпня 2024 14:34

"Треш, вона варта кращого" - у мережі показали зустріч Магучіх з нареченим в аеропорту
5

Магучіх зустрілась з нареченим в аеропорту
Фото: Скріншот
Магучіх зустрілась з нареченим в аеропорту
Магучіх зустрілась з нареченим в аеропорту
Магучіх зустрілась з нареченим в аеропорту
Магучіх зустрілась з нареченим в аеропорту

Українська легкоатлетка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх, яка виборола золоту медаль на Олімпійських іграх, повернулася додому.

У мережі опублікували відео, на якому показали зустріч спортсменки з нареченим. Чоловік швидко вручив коханій букет червоних троянд і підійшов до своєї матері, яка є є тренеркою Магучіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річна офіцерка стала "Міс США 2024". Дивіться її фото

Підписники бурхливо реагують на таку поведінку бойфренда.

"Треш, вона гідна кращого", "Щось дивно він її привітав", "Краще б не зустрічав", "Хай там що далі було, але ця мить залишиться для неї такою холодною в спогадах...", "Навіть не поцілував, який це наречений", "І де тут милий момент? В хлопця явно в пріоритеті мама", "Йшов з квітами до мами, чисто "по дорозі" дав квіти і дівчині своїй", "Що відбувається? Чому він ледь не пройшов повз?", - пишуть у коментарях.

@sportukraine.tiktok 🎥: s.stepanov1977 #магучіх #ярославамагучіх #спортукраїни ♬ оригінальний звук - SLUHAY.UA 🇺🇦

Раніше Магучіх заявила, що хоче побити свій світовий рекорд. Вона планує "далі вдосконалюватися, встановлювати нові рекорди". Здобуті 4 серпня нагороди вона вважає важливими для України у цей час.

Зараз ви читаєте новину «"Треш, вона варта кращого" - у мережі показали зустріч Магучіх з нареченим в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі