четвер, 21 вересня 2023 09:24

Трендовий костюм і стримані прикраси: Зеленська у США позувала біля картини маріупольського художника
7

Олена Зеленська відвідала Метрополітен-музей у Нью-Йорку
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська відвідала Метрополітен-музей у Нью-Йорку
Олена Зеленська відвідала Метрополітен-музей у Нью-Йорку
Крім цього зустрілась із першою леді США Джилл Байден
Крім цього зустрілась із першою леді США Джилл Байден

Перша леді Олена Зеленська відвідала Метрополітен-музей у Нью-Йорку. Вона сфотографувалася біля картини "Захід сонця над Дніпром" українського художника Архипа Куїнджі, який народився в Маріуполі. Крім цього зустрілась із першою леді США Джилл Байден.

Дружина президента одягла костюм-трійку сірого кольору, який складався з піджака, жилетки та штанів-палаццо. Вона зробила легкі локони й ніжний макіяж. Образ доповнила масивними сережками та брошкою у вигляді знаменитого півника з Бородянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від імені всіх українців: Зеленська у США отримала нагороду від родини Клінтонів

"Була рада відвідати захід, організований пані Джилл Байден у межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН, та поспілкуватися з колегами. Те, що маємо спільні цілі та системно працюємо заради них, дає впевненість, що ми обов'язково досягнемо результату – так само спільно", – написала Зеленська.

Володимир і Олена Зеленські прибули до Нью-Йорка. Перша леді з'явилась на публіці в стильному монохромному образі. Вона одягла костюм темно-бежевого кольору, який складався з прямих штанів та жакета з накладними кишенями. Образ доповнила широким тканинним поясом.

Зараз ви читаєте новину «Трендовий костюм і стримані прикраси: Зеленська у США позувала біля картини маріупольського художника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі