вівторок, 04 травня 2010 10:38

Товстун розповів про свій роман з Майклом Джексоном

Товстун розповів про свій роман з Майклом Джексоном

Джейсон Пфайффер, помічник дерматолога Майкла Джексона доктора Арнольда Клейна, виступив кілька днів тому в одному з американських ТВ-шоу з сенсаційною заявою. Товстун стверджує, що у них з поп-королем багато років був роман.

Джейсон і Майкл познайомилися в 2008 році в офісі доктора Клейна, і, якщо вірити словам чоловіка, то вони незабаром сильно зблизилися. Зближення чоловіків відбулося після того, як вони розповіли один одному про свої дитячі проблеми, які виявилися однаковими.

Пфайффер розповів також про те, що Майкл був шалено в нього закоханим і постійно говорив про свої почуття.

Доктор Клейн підтвердив, що між чоловіками був зв'язок. Він повідомив про те, що одного разу він навіть застав їх у кабінеті майже роздягненими.

Джейсон Пфайффер стверджує, що їхні стосунки тривали до самої смерті співака.

Нагадаємо, що Майкл Джексон раптово помер 25 червня. 27 серпня поліція Лос-Анджелеса завершила розслідування загибелі співака і прийшла до висновку, що причиною його смерті стало передозування пропофолу, сильнодіючого анестетика.

За іншими, неофіційними, даними, причиною смерті став не стільки пропофол, скільки "смертельна комбінація препаратів".

NEWSru
Зараз ви читаєте новину «Товстун розповів про свій роман з Майклом Джексоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі