понеділок, 26 лютого 2024 17:14

Total black і рідкісна брошка: Зеленська зустрілась з першим джентльменом Данії
3

Олена Зеленська зустрілась з першим джентльменом Данії
Фото: Скріншот
Олена Зеленська зустрілась з першим джентльменом Данії
Брошка від французького бренду Lanvin

Перша леді Олена Зеленська зустрілась з першим джентльменом Данії Бо Тенгбергом - чоловіком діючої президентки Метте Фредеріксен.

Для виходу жінка обрала лаконічний образ. Одягла чорні класичні штани, сорочку і вишукане пальто в тон. Образ доповнила рідкісною вінтажною брошкою у формі синьої квітки із золотим стеблом та листям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не забудем і не пробачим" - 24 пісні про повномасштабну війну в Україні

"Хочу ще раз подякувати пану Тенгбергу за його активну участь в подіях глобальної платформи Саміту перших леді та джентльменів та за допомогу Україні. Ми це дуже цінуємо", - написала Зеленська.

Раніше Олена приїхала в Тернопіль з робочим візитом. Дружина президента відвідала місцеву обласну клінічно-психоневрологічну лікарню та центр зайнятості. Для візиту жінка підібрала вишуканий і водночас стриманий образ. Одягла класичний чорний костюм і яскраву сорочку. Аутфіт доповнила розпущеним волоссям, ніжним макіяжем і мінімалістичними прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «Total black і рідкісна брошка: Зеленська зустрілась з першим джентльменом Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі