вівторок, 05 липня 2011 13:51

Том Круз зробив у своєму особняку кімнату для хропіння

Том Круз зробив у своєму особняку кімнату для хропіння

Слідом за європейськими отельєрами, котрі представили цього літа новинку у вигляді храпопоглинаючих номерів, які не дають постояльцям, які хропуть, заважати своїм дружинам, і зірки Голлівуду почали будувати в своїх будинках особливі кімнати, які поглинають хропіння.

Як повідомляє британська The Telegraph, гості, запрошені на вечірку на честь 49-річчя Тома Круза в його відремонтований особняк у Беверлі Хіллс, з подивом дізналися, що тепер в будинку є храпопоглинаюча кімната.

Справа в тому, що Круз ночами хропе і заважає своїй дружині і дочці - 32-річній Кеті Холмс та 5-річній Сурі. Тому актор і змушений був виділити кімнату поряд зі спальнею господині, де фахівці оббили стіни спеціальними акустичними матеріалами, щоб Круз хропів спокійно.

Як зазначає видання, незабаром після весілля Кеті була змушена спати окремо від чоловіка, оскільки той дуже голосно спав.

Як заявили гості пари, які побували в цій кімнаті, вона повністю ізольована від всіх звуків, і якщо ви перебуваєте усередині неї, то зовні нічого не чутно.

За даними фахівців, у сні постійно хропуть близько 25% жителів планети, а близько 45% хропуть періодично. Серед зірок, які сильно хропуть, можна виділити такі знаменитості, як Кім Кардашьян, Джулія Робертс, Ліз Тейлор, Девід Аркетт та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз зробив у своєму особняку кімнату для хропіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі