середа, 30 вересня 2020 10:02

Тіна Кароль розказала, чому рідко спілкується з родиною

Тіна Кароль розказала, чому рідко спілкується з родиною
Кароль також зізналася, що їй добре наодинці із самою собою. Що стосується дружби, співачка добре ставиться до колег. Фото: instagram.com/tina_karol

Співачка та тренер шоу "Голос країни" 35-річна Тіна Кароль не часто зустрічається з родичами. Артистка відверто зізналася, що навідується до рідних тільки по великих святах.

Колись майбутня зірка українського шоу-бізнесу жила в Івано-Франківську. Досягнувши успіху, Кароль перевезла сім'ю до Києва, розповіла вона у програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

"Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд. Але традиції треба берегти. Для нас традиція – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Тато свій любить святкувати на роботі", – поділилася артистка.

Кароль також зізналася, що їй добре наодинці із самою собою. Що стосується дружби, співачка гарно ставиться до колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у вражаючому образі блиснула спокусливими ніжками

Тіна Кароль представила кліп на три ключові пісні до нового альбому: "Знайти своїх", "Лодочка" та "Небо".

Трилогія, що отримала назву за першою композицією, за задумом її творців та самої артистки, є емоційним пазлом, який складається у відповідь на запитання: "В чому полягає щастя?"

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розказала, чому рідко спілкується з родиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі