понеділок, 24 травня 2010 17:06

Світлана Лобода в Арабських Еміратах з'їла ягня (ФОТО)

Співачка Світлана Лобода в Дубаї зайнялася сендбордінгом. Про це вона розповіла по телефону кореспонденту Gazeta.ua.

"Захотіла поєднати приємне з корисним, - каже Світлана. - В Арабські Емірати поїхала давати сольний концерт. На ньому були присутні найвпливовіші люди країни. Після роботи влаштувала собі відпочинок".

Хвалиться, що на вечірку в Емірати її запросили неспроста.

"Після конкурсу "Євробачення-2009", на якому я представляла Україну, серед відпочиваючих у Дубаї провели опитування. У кожного запитували, виступ яких європейських артистів їм хотілося б побачити. Я увійшла до десятки лідерів".

Після концерту Лободі подарували 4-денний відпочинок. У вільний час співачка освоювала сендбордінг-їзду.

"Їздити по піску на борді мені сподобалося найбільше, - хвалиться. - Цього року я відпочивала в Буковелі і вперше каталася на лижах, але спробувати свої сили на сноуборді так і не наважилася. Навіть подумати не могла, що зможу це зробити не на снігу, а на піску. Мені дуже сподобалося перекидатися в теплому піску і відчувати себе дитиною. Головне, що на пісок падати не боляче".

Співачка встигла відвідати найзначиміші місця Дубаї. Бачила старовинні арабські споруди району Бастакія, дубайський історичний музей у форті Аль-Фахиде, палац шейха Заїда.

"Спробувала національні блюда уул-пасту - страву з бобів з часником і лимоном. Потім їла шварву - ягня, що подається на коржі".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода в Арабських Еміратах з'їла ягня (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі