понеділок, 14 лютого 2022 16:28

Стужук у костюмі без ліфчика назвала речі, які допомагають залишатися в гармонії з собою
5

Блогерка-мільйонниця Софія Стужук, якій нарешті вдалося повернути колишні форми, продовжує тішити прихильників відвертими фото.

Багатодітна мати попозувала перед камерою у стильному костюмі кольору хакі без бюстгальтера та перерахувала речі, які допомагаються їй залишатися в гармонії з собою. Допис зірка мережі опублікувала в Instagram.

Інфлюенсерка пише, що найбільше їй допомагає у складних ситуаціях - впевненість та уповільнення.

"Зупинитись, заспокоїтися, дати собі час. Судорожні пошуки відповідей та "виходів" ще більше заганяють. Бажання скоріше вийти з цієї ситуації зазвичай включає той самий неспокійний стан у поспіху: "поспішиш – людей насмішиш". Швидко схвалені рішення можуть зашкодити більше", - пише блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День закоханих: Аlyona Аlyona ошелешила новиною про розрив з блогером

Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото
Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk
Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото
Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото
Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото
Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото

Вона додає, що потрібно фокусуватися на позитивних речах та дозволяти собі бути слабкою. Окрім цього, не шукати винних та вміти відпускати негативні думки.

"Зміна обстановки, перезавантаження: подорожі, відпочинок у спа, тусовка, якась активність. І так, навіть пофарбувати волосся, змінити образ і особисто для мене пластика була теж своєрідним інструментом", - пише Стужук.

Інфлюенсерка каже, що їй допомагає і психолог, адже за словами блогерки, "іноді ми не готові знати правильні відповіді".

Блогерка Софія Стужук опублікувала пікантні фото і поміркувала про світосприйняття. Інфлюенсерка нерідко хизується схудлою фігурою перед підписниками. Цього разу жінка показала в Instagram кадри, на яких вона лише у білизні та кросівках з грубою підошвою.

Зараз ви читаєте новину «Стужук у костюмі без ліфчика назвала речі, які допомагають залишатися в гармонії з собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі