пʼятниця, 06 травня 2022 12:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Стало відомо, хто організував приїзд Анджеліни Джолі до України

Стало відомо, хто привіз голлівудську кінозірку Анджеліну Джолі в Україну, що стало справжньою сенсацією.

Попри те, що акторка є пані послом доброї волі ООН у справах біженців, в Організації зазначили, що її візит до України - її особиста ініціатива. Радниця з питань комунікацій голови Офісу президента Дар'я Зарівна розповіла у Facebook, що Джолі до України привіз голова ОП Андрій Єрмак.

Автор: facebook.com/zarivnaya
  Голлівудську акторку Анджеліну Джолі привіз до України голова ОП Андрій Єрмак
Голлівудську акторку Анджеліну Джолі привіз до України голова ОП Андрій Єрмак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон просить допомогти мешканцям Маріуполя: "Моє серце розбите"

"Нарешті вже офіційно можу вам зізнатися, хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі в Україну. І у кого таки є її телефонний номер. Для протоколу: про "Львівські круасани" він не просив. Як кажуть на Галичині, так сі стало. Це вже далеко не перший зум Андрія Єрмака і Анджеліни Джолі", - зазначила вона.

Зарівна також заінтригувала, що історія з Джолі для України "тільки починається". Але не уточнила, про що саме йдеться.

"Скоро самі все побачите. P.S. Розумна, глибока, дуже смілива і сильна жінка. Вдячні за підтримку України", - додала вона.

Анджеліна Джолі поспілкувалася та підтримала українців у Львові й області. Вона зустріла переселенців на львівському вокзалі, завітала до вокзальних волонтерів, психологів і лікарів і відвідала одну з львівських кав'ярень.

Згодом кінозірка провідала на Львівщині дітей, які постраждали від ракетного удару російських загарбників по вокзалу у Краматорську.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто організував приїзд Анджеліни Джолі до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі